Goeree-Overflakkee - Rond de jaarwisseling is het extra belangrijk om bouw- en bedrijfsterreinen goed af te sluiten. Gemeente adviseert: "Dit voorkomt vandalisme en brandstichting. Voer brandbare materialen, zoals autobanden, tijdelijk af of sla deze op in goed afgesloten stalen containers en laat afvalcontainers niet buiten staan. Als u de bedrijfsafvalcontainer niet op eigen terrein kunt plaatsen, bestaat de mogelijkheid om de container in overleg tijdelijk op de gemeentewerkplaats te stallen." Lees hieronder meer.

Container op gemeentewerkplaats

Als u de bedrijfsafvalcontainer niet op eigen terrein kunt plaatsen, bestaat de mogelijkheid om de container in overleg tijdelijk op de gemeentewerkplaats te stallen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente via telefoonnummer 14 0187.

Meer informatie

Meer informatie over brandveiligheid vindt u op www.brandweer.nl. Voor algemene vragen over brandveiligheid kunt u contact opnemen met de lokale afdeling Brandveiligheid, bereikbaar via telefoonnummer 0181 677750.

Lees voor meer belangrijke berichtgeving rondom de feestdagen, de Oud & Nieuw-special onder deze link.