28 november 2018, Sommelsdijk - Jan Snoep- en Eetkramen is een echte Kika-vriend. Kees Witte vertelt: "Afgelopen zaterdag tijdens de Pepernotenmarkt heb ik ook gesproken met onze Kika-vriend van Jan snoep- en eetkramen en nu kreeg ik een mailtje van hem. Hij schrijft dat ie, in deze voor zoveel mensen (te)dure maanden, een actie wil verzinnen en daar koppelt hij het goede doel Kika aan. Het lijkt hem leuk om drie gezinnen, die het deze Kerst wat minder hebben, een Kerst-diner-bingo te schenken. Lees hieronder verder en geef die personen op waarvan jij vind dat ze dit verdienen!"

Oproep

"Lieve mensen,

December een mooie maand, maar ook een dure. Helaas zijn er velen onder ons die met een minimaal inkomen (en soms zelfs nog met minder) rond moeten komen. Wat in de decembermaand heel moeilijk en soms zelfs niet haalbaar is. Kika Goeree-Overflakkee organiseert dit jaar weer een Kerst-diner-bingo voor Kika Goeree-Overflakkee, op 15 december. Nu lijkt het ons leuk om 3 gezinnen een kerst-diner-bingo cadeau te geven.

Ben jij één van deze gezinnen of is er een gezin waarvan jij vindt. dat deze bij het Kerst-diner-bingo moeten zijn? Mail ons via DEZE LINK! De opbrengst van het kerst-diner-bingo komt ten goede aan KIKA Goeree-Overflakkee. Stuur ons een mail met jouw gegevens en/of die van het gezin die dit volgens jou verdient, en misschien wordt jouw aanmelding getrokken. Omdat wij momenteel geen Facebook hebben, hebben wij een speciaal mailadres aangemaakt: kika@jansnoepeneetkramen.eu.

Belangrijk: Wij zullen zorgvuldig met uw gegevens om gaan. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt in geen enkele vorm. Na de verloting zullen uw gegevens volledig gewist worden.

In afwachting verblijven wij, met smakelijke groet,

Jan Snoep- en eetkramen