27 november 2018, Dirksland - De aannemingsovereenkomsten ondertekend voor de bouw van het nieuwe kantoor CuraMare. Het kantoor wordt gebouwd op het terrein van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, waar ook de ondertekening plaatsvond. Ellen Hoogervorst-Van der Meer, lid raad van bestuur CuraMare ondertekende de overeenkomsten met bouwkundig aannemer Han van de Velde, directeur aannemingsbedrijf Fraanje B.V. en installatiekundig aannemer Marc Speijer, regiodirecteur Croonwolter&dros. Lees hieronder verder.

Nieuw kantoor
Een groot aantal ondersteunende diensten zijn door de jaren heen gehuisvest in een kleurrijke verzameling van panden in en om Dirksland. "Met de bouw van één nieuw kantoor vlakbij het ziekenhuis kijken we uit naar een prettige werkomgeving waarin kantoorwerkzaamheden,
ontmoeting en refereren onder één dak plaatsvinden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. 17 december wordt de feestelijke eerste paal geslagen. De beoogde oplevering is eind 2019 en in gebruik name eerste kwartaal 2020."

Bron CuraMare