Stellendam - Op zaterdag 27 oktober 2018, om precies te zijn om 17:00 uur, komt de Flakkeese Cakebakkerij van der Spoel op TV bij RTL Z in het programma "How it’s done". Het inspirerende ondernemersverhaal over de cakebakkerij wordt in een documentaire stijl uitgezonden. Hierin wordt de kijker meegenomen binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen welke zich in deze tijden aandoen. "Onze cakeproducten weerspiegelen de onovertroffen ervaring van drie generaties bakkers. De roots van onze onderneming liggen in Middelharnis, waar Cornelis van der Spoel in 1971 als bakker van start ging." Lees hieronder verder.

"Onze cakeproducten weerspiegelen de onovertroffen ervaring van drie generaties bakkers. De roots van onze onderneming liggen in Middelharnis, waar Cornelis van der Spoel in 1971 als bakker van start ging. Zoon Hennie volgde in zijn voetsporen. Vanaf 2005 richtte de bakkerij zich volledig op het bakken van ambachtelijke cakes. Dit bleek de sleutel tot ons succes."

De vraag naar de cakeproducten schoot omhoog. Zelfs zo sterk dat in 2009 moest worden verhuisd naar de huidige locatie in Stellendam, waar de groei tot op de dag van vandaag onverminderd doorzet.

How It’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als verschillende niche segmenten onder de aandacht te brengen onder het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring – en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van de boodschap.