Middelharnis - De verschillende locaties van Pameijer in Middelharnis zijn afgelopen juni verhuisd naar een nieuwe gezamenlijke locatie. Nu zitten zowel Pameijer Woont, Pameijer Werkt en de inloop van Pameijer in een en hetzelfde gebouw waardoor er een verbetering is in de onderlinge samenwerking en de hulpvraag richting hun cliënten. Op de eerste woensdag van november 2018 opende de nieuwe locatie in Middelharnis haar deuren. Lees hieronder meer.

Wie is Pameijer

Pameijer levert dagelijks ondersteuning aan circa 6.500 cliënten met een verstandelijke en/of geestelijke beperking. Deels op en rondom 1 van de circa 200 locaties, deels aan huis. Op woensdag 7 november opent Pameijer de nieuwe locatie aan de Juliana van Stolberglaan 58 in Middelharnis.

Kennismaking

Pameijer is altijd bereikbaar voor buren en omwonenden. Iedereen is op 7 november dan ook van harte welkom voor een hapje en een drankje. Tijdens de opening zal de nieuwe naam van de locatie worden onthuld en is er gelegenheid om kennis te maken met het begeleidingsteam en de activiteiten van Pameijer op Goeree-Overflakkee en omgeving. Bijvoorbeeld ondersteuning bij opgroeien, wonen, werken en sociaal contact. Ook kennismaken? Dan bent u van harte welkom op 7 november tussen 13.00 en 16.00 uur aan de Juliana van Stolberglaan 58.