Ouddorp - Het college van gemeente Goeree-Overflakkee bezoekt periodiek bedrijven op ons eiland om op die manier persoonlijk kennis te maken met de eigenaren en de wijze van bedrijfsvoering. Op dinsdag 18 september werd een afvaardiging van het college ontvangen door Jolijn en Kees Bezuijen en hun schoondochter Willeke Mierop bij De Bever aan de Dijkstelweg in Ouddorp. Lees hieronder meer en bekijk de foto.

De Bever verhuurt en verkoopt onder andere elektrische (bak)fietsen, funbikes, EMCO e-scooters, (familie)skelters, steps, Lopifits en (elektrische) vervoermiddelen voor valide en mindervalide personen. Veel toeristen maken gebruik van deze diensten, maar er komen ook veel inwoners van de Zuid Hollandse en Zeeuwse eilanden. Zij weten het bedrijf inmiddels te vinden voor het onderhoud, het testen en de aanschaf van vervoermiddelen, ook voor mindervaliden.

Daarnaast biedt Segway Ouddorp (label van De Bever) diverse Segway-tours aan om, onder professionele begeleiding, de omgeving van Ouddorp op een ludieke manier te ontdekken. Het college werd door Jolijn en Kees uitgenodigd om een Segway-tour door Ouddorp en omgeving te maken. Niet alleen om de prachtige natuur te beleven met Kees als gids, maar ook om diverse zaken onder de aandacht te brengen.

Bron gemeente Goeree-Overflakkee