Middelharnis - De zomer is voorbij, tijd om uw organisatie verder richting te geven!
Dit kan natuurlijk in samenhang met anderen. GO-Linked heeft hiervoor weer een Open Coffee bijeenkomst op de agenda staan. Dinsdag 18 september 2018 van 09:00 tot 11:00 uur. Deze 22e bijeenkomst zal worden gehouden bij de Gemeente Goeree-Overflakkee, afdeling Passend Werk (Webego), Pascal 40 te Middelharnis. GO-Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, bestuurders en managers. Lees hieronder meer en geef je op.

Het doel van GO-Linked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee op allerlei manieren te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. Daarvoor organiseren de initiatiefnemers Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen regelmatig netwerkbijeenkomsten, bedoeld voor ondernemers, bestuurders en andere maatschappelijke organisaties.

Eén van die bijeenkomsten is de Open Coffee, die vijf keer per jaar op een telkens andere locatie op Goeree-Overflakkee wordt gehouden, onder het genot een goede kop koffie. Tijdens de komende netwerkbijeenkomst zal werkleider Anne-Marie Vermaat als gastvrouw optreden. Zij zal iets vertellen over het werk dat in en vanuit Webego wordt gedaan, over de innerlijke groei die medewerkers hier doormaken en op welke manier dat gebeurt. Interessant, leerzaam en wellicht ook richtinggevend voor uw organisatie, deze informatieve ochtend! De entree is gratis, wie wil komen moet zich alleen even opgeven. Dat kan via go-linked.nl.