Middelharnis - Op zaterdag 12 mei 2018 organiseren de Goeree-Overflakkee Runners van 17:00 uur tot 19:00 uur, in samenwerking met Croissanterie Croissy onderaan D'n Diek in Middelharnis, een borrel ten bate van alle goede doelen die profiteren van de opbrengst van de Roparun. De Roparun is een estafetterun waarbij de opbrengst ten goede komt aan kankerpatiënten. Het evenement is toegankelijk voor iedereen. Lees hieronder verder.

Zowel deelnemers, als hun familie en vrienden én sponsoren hebben zich al aangemeld. Daarnaast hoopt de organisatie ook andere belangstellenden te verwelkomen. De kosten voor deze gezellige en smaakvolle avond bedragen 25 euro per persoon. Hiervoor krijgt men 3 consumpties én diverse hapjes. Verder zal er op deze avond een loterij plaatsvinden waarbij prachtige prijzen worden verloot, beschikbaar gesteld door vele ondernemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: hanspijls1@icloud.com. Uiteraard komt de opbrengst van deze avond geheel ten goede aan de Roparun.

De borrel is een mooi moment om de twee teams van de Goeree Overflakkee Runners voorafgaand aan de Roparun nog een hart onder de riem te steken. Een week later is het namelijk al zover. Op 19, 20 en 21 mei aanstaande doen team 158 en 159 voor de 26ste keer mee aan de Roparun. In de afgelopen maanden hebben alle "Goeree Overflakkee Runners" keihard getraind om de afstand van Parijs naar Rotterdam zo goed mogelijk af te leggen, waarbij het doel van de Roparun: "samen voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker", te allen tijde centraal staat.