Regio - Diverzio en Rabobank zetten zich in voor gezond voedsel voor iedereen; Meer dan 20 agri-food ondernemers in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee zijn actief met het programma ‘Gezonde Korte Ketens’. Gepassioneerde telers, boeren en kwekers die graag hun streekproducten naar zorgorganisaties willen brengen. Op 24 april 2018 organiseren Diverzio en Rabobank Het Haringvliet de laatste van een serie van 4 masterclasses waarin de boeren zich presenteren aan zorgorganisaties uit de regio. Een panel van zorgorganisaties wijst een Award-winnaar aan, en de regionale Almanak Gezonde Korte Ketens wordt gelanceerd. Lees hieronder meer.

VERS MEDICIJN UIT EIGEN REGIO
Diverzio ontwikkelde het programma 'Gezonde Korte Ketens', waarin lokale boeren, telers en tuinders in contact gebracht worden met zorgorganisaties om te zorgen voor verse, gezonde, lokale maaltijden. Rabobank Het Haringvliet faciliteerde het programma van Diverzio om op deze wijze aandacht te vragen voor de duurzame productie van gezond voedsel en de beschikbaarheid daarvan voor iedereen.

ONDERNEMERS PRESENTEREN ZICHZELF
Op dinsdag 24 april 2018 is de afsluitende bijeenkomst van het masterclassprogramma bij de Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord. Genodigden kunnen persoonlijk contact maken met de telers, kwekers en boeren uit de regio. Tijdens deze bijeenkomst presenteren food en agri ondernemers zichzelf via een pitch aan een panel van geïnteresseerde zorgorganisaties en bedrijven. Ook is er een streekmarkt waar de ondernemers hun producten tentoon kunnen stellen.

REGIONALE ALMANAK
Tijdens de bijeenkomst wordt de Gezonde Korte Ketens-Almanak voor Zuid Holland gelanceerd. Een overzicht van regionale telers, boeren en ondernemers voor de regionale zorg.

Voor meer informatie over het programma kunt u ook terecht bij Rabobank Het Haringvliet via de mail, onder deze link of bel (0186) 89 20 00. Of kijk op www.diverzio.nl.

Bijeenkomst Duurzaam gezond en regionaal

Datum: dinsdag 24 april 2018

Tijdstip: van 12.00 tot 17.30 uur

Locatie:
Rabobank Het Haringvliet

Reedijk 8
3274 KE Heinenoord