Melissant - Jan van Harberden jr. en Lynda Timmer, beiden werkzaam bij dé bakkerij in Melissant, hebben een enorme prestatie neergezet. Na eerst gewonnen te hebben op de regionale wedstrijd in Breda, moesten ze allebei in hun eigen klasse hun producten gaan bakken op de Nederlandse Kampioenschappen in Wageningen. Lees hieronder verder.

Verslag door één van de aanwezigen: "Nadat ze in alle vroegte vanuit Melissant vertrokken waren met een auto vol gereedschap en grondstoffen konden ze vanaf half 10 beginnen met de strijd om de titel Nederlands Kampioen. De enorme tijdsdruk en het hoge niveau zorgden ervoor dat de spanning heel hoog was, maar toch hebben beiden hun producten perfect op de showtafel weten te krijgen.

Vol spanning was het toen afwachten totdat ’s avonds de winnaars bekend werden gemaakt. Wat een enorme vreugde toen zowel Jan als Lynda kampioen in hun klasse bleken te zijn!

Lynda Timmer won goud in de klasse Patissier, Jan van Harberden won goud in de klasse Zelfstandig broodbakker en hij ontving de AB Mauri Award omdat hij de meeste punten van alle klassen had."

Bij Bakkerij Van Harberden is het deze weken vanzelfsprekend feest. Dit wordt gevierd met heerlijke producten en aanbiedingen.