Sommelsdijk – Recreatie- en sportcentrum de Staver beschikt over de prachtige zaal ‘Het Prieel’. Bij uitstek is dit dé plaats voor bruiloften, symposia, bijeenkomsten en feesten. Bij de inrichting van de zaal is er nagedacht over een brede inzetbaarheid. Een geslaagd plan, aangezien er in twee weken tijd zoveel diversiteit te vinden was in een van de mooiste zalen van Goeree-Overflakkee. Lees hieronder meer.

Een kleine greep uit de agenda van afgelopen weken: uitvaartplechtigheden, quizavond, kledingbeurs, verkiezingsdebat, verkeersmarkt, inspiratiebijeenkomst beweging voor senioren, kerkdiensten, bridge, inentingenmiddag en de uitzending van de verkiezingsuitslagen. Hiermee bewijst het Prieel zich als breed inzetbaar, mede dankzij het betrokken personeel.

Een kort gesprek met Marion Koeleman, hoofd reserveringen en receptie, laat al zien dat de veelzijdige agenda veel enthousiasme losmaakt: “Alles kan, van feesten tot uitvaartdiensten. Full service of kale zaalhuur. Het is een leuke uitdaging om steeds te zorgen voor een prachtig eindresultaat voor alle betrokken partijen. Hier zetten we ons met het hele personeel voor in.”

Bezetting omhoog
Toch kan de bezetting van het Prieel nog verder omhoog. De Staver en Stichting SRGO doen hiermee een open uitnodiging om de zaal voor nog meer doeleinden te gebruiken.

Voor moederorganisatie Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee is het ook een mooi resultaat om haar slogan “SRGO geeft ruimte voor beweging” op deze manier in te vullen. De stichting wil graag mee organiseren of samen organiseren om zo de verbindende factor te zijn op het gebied van sport & recreatie. Ze wil graag dat alle zalen meer gebruikt worden en is niet bang om hier zelf een bijdrage aan te leveren. “We organiseren met u mee, beperken de risico’s en zetten diverse middelen in om tot een prachtig resultaat te komen.”

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.