Ouddorp - Met de opening van New Harvest Inn beogen Edy Tanis en Yvonne Tanis-Broeren toegevoegde waarde aan Ouddorp te bieden. Een 'herberg', waar slapen, eten en drinken én het schildersatelier van Yvonne zijn samengebracht. Naast het runnen van een Bed&Breakfast op het thuisadres, vonden zij eind 2016 een nieuwe uitdaging in de voormalige bakkerij en slijterij van de familie Bezuijen aan de Raadhuisstraat. Lees hieronder verder.

De opening vond vrijdag 16 februari 2018 plaats onder grote belangstelling van familie, vrienden en bekenden. “Mede dankzij hen hebben we dit kunnen realiseren”, aldus Edy, die met alle aanwezigen het glas hief op een vruchtbare toekomst. “Voor ons een nieuwe oogst, die voortkomt uit een bundeling van onze ervaringen, kwaliteiten en passies.”

Het is een totaalconcept en bestaat uit appartementen, een ontbijt/lunch- en koffieruimte, een plek voor gasten en publiek en Yvonne’s schildersatelier. Een atelier zie je volgens Edy niet vaak. “Het idee was de verschillende diensten een aanvulling op elkaar te laten zijn. Dat lukt erg goed, merken we. De schilderijen van Yvonne vallen op als gasten bij ons komen koffiedrinken of ontbijt of lunch nuttigen. Dan is er aanleiding voor een praatje.”

Foto (Mirjam van der Boom): Edy Tanis, Hanneke Tanis en Yvonne Tanis-Broeren openen trots New Harvest Inn.

Tekst: Mirjam van der Boom.