Middelharnis - Spuiterij van Lint is een "allround spuiterij" met meer dan 35 jaar ervaring en inmiddels een begrip op Goeree-Overflakkee. Boudewijn van Lint: "Wij bieden u werkzaamheden aan op verschillende gebieden zoals autoschade, vrachtwagens, industrieel- en meubelspuitwerk. We zien het nog steeds als een uitdaging om iedere klus tot een perfect resultaat en naar de tevredenheid van de klant te brengen. Daarom staan kwaliteit en resultaat voor de juiste prijs bij ons hoog in het vaandel." Lees hieronder verder.

Diversiteit en dynamiek

Boudewijn: "De diversiteit en dynamiek van het werk geeft ons veel energie en ambitie om de klus met trots af te leveren. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid van een eenmansbedrijf in een loods van 200 m2 naar een bedrijf van 450m2 met 3 man personeel , een spuitcabine van 15 meter bij 5,5 meter voor vrachtauto’s of bijzonder industrieel spuitwerk, een autospuitcabine 4,5 bij 7 meter met een werkplaats van 225 m2. Deze groei hebben wij kunnen maken dankzij onze trouwe klanten en onze kwaliteit in diverse markten."

Duurzaam en vakkundig

Bij het realiseren van het nieuwe pand in 2013 waarbij efficiëntie en een overzichtelijke werkplaats een aantal van de speerpunten waren, is Spuiterij van Lint het begrip "duurzaamheid" niet vergeten. "Daarom hebben wij zonnepanelen geplaatst om zo energieneutraal en kosten besparend te kunnen werken. Ook met betrekking tot duurzaamheid regenereren wij zelf de thinner. Mocht u op zoek zijn naar vakkundig en kwalitatief spuitwerk voor een redelijke prijs dan verwelkomen wij u graag bij ons bedrijf: Spuiterij van Lint!"

Gegevens Spuiterij van Lint

Pascal 9, 3241 MB Middelharnis

Telefoon: 0187 487 475.

Website Spuiterij van Lint

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.