Ouddorp - Rijkswaterstaat repareert de rijbaanscheiding (de ‘broodjes’) op de N57 bij Ouddorp. Daardoor is de hoofdrijbaan in beide richtingen afgesloten van maandagavond 18 december 20:00 uur tot dinsdagmorgen 19 december 2017, 06.00 uur. De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Lees hieronder verder.

De N57 is in beide richtingen afgesloten tussen de rotonde Oosterweg bij Ouddorp en rotonde De Punt bij Ouddorp. Het verkeer wordt omgeleid via de Groeneweg, Vrijheidsweg en Oosterweg en moet rekening houden met extra reistijd. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven. De parallelwegen en de rotondes blijven open voor verkeer.

De ‘broodjes’ zijn toegepast als verkeersveiligheidsmaatregel. Inhalen op deze weg is niet toegestaan en wordt door deze rijbaanscheiding bemoeilijkt. Een aantal broodjes is beschadigd en moet gerepareerd worden. Om dit te kunnen doen, is het noodzakelijk om de hele weg af te sluiten. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, is besloten de werkzaamheden ’s nachts uit te voeren.