Oude-Tonge - Het college van gemeente Goeree-Overflakkee bezoekt periodiek bedrijven in de gemeente om op die manier persoonlijk kennis te maken met de eigenaren en de wijze van bedrijfsvoering. Op dinsdag 7 november leidde Niels Vaartjes, Hilde Hendrix, Jacco Steenhoek en Walter Chaudron een afvaardiging van het college van burgemeester en wethouders rond in het bedrijfspand van Maître André aan de Zonnekracht 5 in Oude-Tonge. Lees hieronder verder.

Maître André B.V.
Bij Maître André worden dagelijks verse maaltijden voor retail- en zorginstellingen bereidt en verpakt. De maaltijd bestaan niet alleen uit Hollandse gerechten en stamppotten, maar ook uit wereldgerechten en moderne ultraverse maaltijden. De in de ochtend geleverde verse ingrediënten worden namelijk gelijk ’s middag in de gerechten verwerkt, waarna de maaltijden snel worden afgeleverd bij de klanten. Door deze werkwijze blijven de voedingswaarde en de smaak optimaal.

Daarnaast is Maître André ook gespecialiseerd in het leveren en op maat verpakken van verschillende saladeverrijkers. De saladeverrijkers zijn bij alle grote retailers terug te vinden in kant-en-klaar salades, maar worden ook separaat geleverd voor andere gerechten. Denk hierbij aan geroosterde pijnboompitten, gecrunchte noten of knapperige croutons, maar ook delicatessen als abrikozen of gojibessen.

Bron gemeente Goeree-Overflakkee