Middelharnis - Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017 de 'Woon & Lifestyle beurs Goeree-Overflakkee'. "Dit jaar in een nieuw jasje en met maar liefst 34 partners. Het was een inspirerende beurs, een groot feest voor jong en oud met o.a. kookdemo’s van o.a. Siemens, Bora en Atag (bakbar) en proeverijen van TeaTag, Digusti, WijnenWereld." Lees hieronder meer.

Woon & Lifestyle feest
Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman waren hapjes en drankjes, het was het een waar spektakel met voor ieder wat wils op het gebied van wonen & lifestyle als interieuradvies, vloeren, (nieuwbouw)woningen, hypotheken & verzekeringen, wijnen, rituals (by DA), verf & behang, woonaccessoires, wintersport, parfums, meubelen en uiteraard keukenadvies. Maar ook de nieuwste kleding, sieraden, scooters, auto’s, Quookers en waterontharders waren te zien voor alle bezoekers.

Ook alle kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en het goede doel werd vertegenwoordigd door Kika. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, ruim 2.000 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.

"In 9 jaar was dit de meest succesvolle editie van dé (vernieuwde) woon&lifestyle beurs van Goeree-Overflakkee. Volgend jaar zal de woon&lifestyle beurs gehouden worden op 26 en 27 oktober 2018!"