5 oktober 2017, Middelharnis – Eind november aanstaande is Goeree-Overflakkee een tweede vestiging van Jouw Marktkraam rijker. Naast de bestaande vestiging in Ouddorp zal de formule ook in Middelharnis starten. De winkel zal gevestigd worden in het winkelpand waar nu nog Xenos zit, aan de Westelijke Achterweg 33. Lees hieronder verder.

Het unieke concept, afkomstig uit Finland, is eenvoudig en doeltreffend. Kopers en verkopers worden op een makkelijke manier bij elkaar gebracht. Jouw Marktkraam wil iedereen de kans geven om te ondernemen en zijn of haar spullen in de etalage te zetten. De formule is ook een mooi platform voor ondernemers en hobbyisten om nieuwe spullen te verkopen. Bij de Jouw Marktkraam winkel kunnen particulieren of bedrijven een kraam huren voor een periode van een week of langer. Zij richten zelf hun kraam in, prijzen de spullen met behulp van ontvangen barcodestickers en hebben er geen omkijken meer naar. De medewerker van Jouw Marktkraam zorgt voor de verkoop en de verkopen zijn te volgen via de speciale app. Dat kunnen spullen zijn die men een tweede leven gunt of de kraam wordt gebruikt als etalage van Doe-het-zelf-talenten. Veel webwinkels laten ook hun spullen zien. "Zo maak je iemand anders heel gelukkig, terwijl je er zelf aan verdient", aldus Peter Grinwis die samen met Viktor Kauffman de vestiging zal aansturen.

Jouw Marktkraam Middelharnis start 30 november aan de Westelijke Achterweg 33. Reserveren is nu al mogelijk via dit mailadres.