[Extra foto's] 4 april 2024, Goeree-Overflakkee - De uitnodiging ging uit in de dagen voor Pasen 2024: "Kom kijken, proeven, dieren aaien en het platteland beleven!" Dit jaar was de 12e editie van KijkbijdeBoer op Goeree-Overflakkee. Het was een mooie dag en de verschillende agrarische bedrijven die meededen werden drukbezocht. Lees meer en bekijk de foto's van Wilko van Dam >>

Welkom bij Kijk bij de Boer Goeree-Overflakkee

Tussen 10-16 uur was iedereen welkom bij de diverse agrarische bedrijven op ons eiland. Vele machines werden onderzocht, sommige beklommen en lieve, grappige dieren werden geknuffeld en geaaid. Ook werd de prachtige molen van wel 276 jaar oud, die normaliter gedraaid wordt door een jonge enthousiaste molenaar, bezocht en bekeken. Het weer was mooier dan vantevoren voorspeld was, dus veel bezoekers, met name gezinnen met kinderen, trokken er Tweede Paasdag opuit.

Bekijk hieronder de foto's van Wilko van Dam en kijk nog even met een glimlacht terug op deze geslaagde dag, waarop een deel van onze agrarische sector in het zonnetje stond en kon laten zien waar ze voor staat op ons eiland.