17 maart 2024, Ouddorp - De lente en Pasen komen er aan, daarom vinden de ondernemers in Ouddorp Centrum het weer tijd worden voor een leuke etalagespeurtocht! Vanaf morgen 18 maart, tot en met 30 maart 2024, kun je weer op zoek naar de Easter Bunny’s in Ouddorp Centrum. Lees meer >>

Vervolg

Op Zoek naar de Easter Bunny’s is een hele leuke speurtocht waarbij je op zoek gaat naar letters om de vraag te ontcijferen. Heb je de vraag ontdekt, vul dan het antwoord in. De letters staan op de paashazen die verstopt zijn in de etalages en achter ramen bij de ondernemers in Ouddorp Centrum. Heb je de hele speurtocht gelopen, dan verdien jij natuurlijk een lekker chocoladepaashaasje! Daarnaast maak je ook nog eens kans op prachtige prijzen.

Hoe kun je meedoen?
Deelnameformulieren worden op school uitgedeeld in Ouddorp (Westhoek en peuterspeelzaal), Goedereede, Havenhoofd en Stellendam of kunnen opgehaald worden bij Visspecialist Hameeteman, Apotheek Ouddorp en 2Wear. De formulieren kunnen daar ook ingeleverd worden.

Dus zet je beste speurneus maar op en ga op zoek! Deelname is voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Je mag maar één keer deelnemen, zodat elk kind een chocoladepaashaasje kan halen. De winnaars worden na 30 maart bekend gemaakt via de socials van Ouddorp Centrum!

De speurtocht wordt mogelijk gemaakt door ondernemers van BIZ Ouddorp Centrum. Met dank aan de deelnemende ondernemers. Daarnaast wordt de actie gesponsord door Hema Ouddorp, Jumbo Sperling, Modestudio Le Joujou, BlueOcean Denim & Kids, De Binnenplaets, FF Happy Fashion, Plezand en Kaashandel Dammers. De overige sponsors zijn terug te vinden op het deelnameformulier.

Tekst en foto: Ouddorp Centrum