9 februari 2024, Oude-Tonge - Tijdens de nieuwjaarsreceptie die de vereniging van ondernemers Oude-Tonge (VOOT) en de BIZ Tonisseweg samen organiseerden op 31 januari jl. maakten de ondernemers bekend dat zij een subsidie van in totaal €200.000,00 van de Provincie Zuid-Holland hebben gekregen om acht bedrijven op het bedrijventerrein te verduurzamen. Hiermee kunnen zij een grote stap zetten in het verduurzamen en energiezuiniger maken van hun ondernemingen. Lees meer >>

Samen bereik je meer

"Het is het eerste bedrijventerrein op Goeree-Overflakkee

die dit voor elkaar heeft gekregen!"

Wethouder Jaap Willem Eijkenduijn is dan ook trots op wat zij hebben bereikt: “Geweldig om te zien hoe deze ondernemers dit samen voor elkaar hebben gekregen. Dit laat zien dat je samen vaak meer bereikt dan alleen. De BIZ heeft hier dan ook enorm bij geholpen. En ik hoop dat dit nog maar het begin is op ons eiland. Deze ondernemers kunnen hun enthousiasme en kennis weer overdragen aan andere ondernemers op het eiland die ook graag willen verduurzamen. ”

Bij de aanvraag hebben de Rabobank, gemeente Goeree-Overflakkee en de Energieke Regio geholpen. Ondernemers die ook willen verduurzamen en advies willen over bijvoorbeeld subsidies kunnen contact opnemen met het bedrijvencontactpunt van gemeente Goeree-Overflakkee of via 140187.