Regio - Het wordt dit jaar de derde editie van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’. Tijdens deze actie organiseren boeren en tuinders door heel Nederland, ook op ons eiland Goeree-Overflakkee, leuke activiteiten voor iedereen. Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten bij jou in de buurt. De actie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Lees meer >>

Vervolg

‘Er wordt veel gepraat over de kloof. Maar met alleen praten los je niks op. We nodigen daarom iedereen uit om deze zomer te genieten van het platteland. Er zijn ontzettend leuke activiteiten, voor iedereen’, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. ‘De activiteiten zijn door het hele land. De afgelopen jaren werden mensen er echt blij van en wij hopen ook dit jaar weer heel veel mensen blij te maken en een leuke ervaring te bezorgen.

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer Kom deze zomer langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Ga naar de Fokveedag in Hellevoetsluis, neem een rondleiding bij een Geitenhouderij in Nieuw-Lickebaert of ga langs bij Bollenstreek in Bedrijf.

Kijk voor alle activiteiten bij jou in de buurt op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

Over boeren en tuinders pakken uit Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.