Regio - Op zaterdag 1 juli 2023 vindt het eerste MS event in onze regio plaats, van 10:00 tot 14:00 uur, in de Eendr8 in Hellevoetsluis. Het wordt een gezellige dag met een informatiemarkt, interessante lezingen en leuke activiteiten voor mensen met MS, hun naasten en zorgverleners. In het regionaal MS-netwerk Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten werken verschillende zorgverleners met kennis van MS samen. “Het is voor het eerst dat we een MS event organiseren in de regio”, aldus Janneke Roos - MS-verpleegkundige van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Lees meer >>

Vervolg

Janneke Roos - MS-verpleegkundige van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis: "Als regionaal MS-netwerk vinden we het belangrijk om mensen met MS en hun mantelzorgers dichtbij huis van informatie te kunnen voorzien." "Mensen met MS moeten vaak ver reizen naar evenementen wat erg vermoeiend is”, vult Michelle Tuns, logopedist bij logopediepraktijk Snijders en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis aan.

Naast leuke activiteiten voor groot en klein zijn er tijdens het MS event interessante lezingen over onder andere MS en werk, MS kinderkampen en spasticiteit. Verder is er een yoga-workshop, waar je leert dat je yoga ook prima zittend kan beoefenen, en zijn er diverse stands met informatie en producten waar mensen met MS baat bij kunnen hebben. Vincent van Eijk, fysiotherapeut bij praktijk de Eik en Vermeule ziet dat veel van zijn patiënten behoefte hebben aan voorlichting en kijkt samen met Janneke en Michelle uit naar een waardevolle en gezellige bijeenkomst.

Aanmelden

Kijk voor het programma en aanmelden onder deze link naar Vanweelbethesda.nl/msevent. Deelname is gratis.