Ouddorp - De ondernemers van Ouddorp Centrum doen graag iets extra’s voor hun klanten, daarom wordt er elk jaar een Winteractie gehouden, worden er speurtochten georganiseerd, de ‘Zoek, vind en win actie’, waar bij alle acties mooie prijzen te winnen zijn. "Dit jaar willen we. als lokale ondernemers, nog iets extra’s doen en hebben we een extra loyaliteitsactie georganiseerd. Van 22 t/m 31 maart 2023 kun je met jouw kassabonnen kans maken op een van de tien Ouddorp Centrum cadeaubonnen...." Lees meer en doen mee!

Kassabonnenactie
Van 22 tot en met 31 maart 2023 kun je met jouw kassabonnen kans maken op een van de tien Ouddorp Centrum cadeaubonnen. Met als hoofdprijs een bon t.w.v. maar liefst € 100,-. De tweede prijs is € 75,-, de derde € 50,- en de overige prijzen zijn cadeaubonnen van € 25,-.

Wat moet je daar voor doen? Spaar in totaal voor 75 euro aan kassabonnen. Dit mogen meerdere bonnen zijn van verschillende winkels en/of horeca bij elkaar opgeteld, maar het mag ook één bon zijn met deze minimale waarde. Alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ doen mee aan deze actie. Je kunt dus al deze bonnen inleveren.
Stop de bonnen bij elkaar in een eigen enveloppe. Schrijf je naam, telefoonnummer en/of
e-mailadres duidelijk leesbaar op de achterkant van een van de kassabonnen en lever de enveloppe in bij een van de inleverpunten: Modestudio Le Joujou, BlueOcean Kids & Denim of Bruna Ouddorp. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
Lever de enveloppe tot 1 april (uiterlijk 11.00 uur ‘s ochtends) in. De winnaars worden deze dag getrokken en onder andere op de socials van Ouddorp Centrum bekend gemaakt. Prijzen kunnen ook vanaf 1 april worden opgehaald, breng dan direct een bezoek aan de gezellige Lentefair in Ouddorp Centrum.