Ouddorp - Het Ouddorps Winterkwartet is voorbij. Ouddorp Centrum heeft veel ingeleverde kwartetten mogen ontvangen. Vorige week is online de vijfde trekking gepubliceerd op de socials van Ouddorp Centrum. Ook zijn de hoofdprijswinnaars getrokken. "Op de foto van één van de winaars, Marieke Groen met haar twee dochters." Lees meer >>

Vervolg
Het Ouddorps Winterkwartet is de vervanger van de Winteractie. In het begin moest men nog even wennen en was het niet altijd helemaal duidelijk voor iedereen, maar aan het einde zijn er uiteindelijk veel meer deelnemers geweest dan met de Winteractie. De ondernemers danken de klanten dan ook voor hun loyaliteit om ook tijdens de Sinterklaas- en kerstperiode lokaal te kopen.

De hoofdprijswinnaars winnen een Ouddorp Centrum Cadeaubon ter waarde van maar liefst € 100,-, die bij alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ besteed kan worden. De hoofdprijswinnaars zijn geworden: Familie C.B. Sperling, Familie L. Breen en Marieke Groen. De ondernemers van Ouddorp Centrum feliciteren de hoofdprijswinnaars en alle 159 andere prijswinnaars met hun gewonnen prijzen.

De actie en de BIZ bonnen worden aangeboden door de ondernemers van Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ, daarnaast waren er nog vele sponsors van prijzen, deze zijn terug te vinden op de socials van Ouddorp Centrum.