Dirksland - U kunt meedoen: stemmen op Cor Melissant Auto en Camper. "Met trots kunnen wij melden dat wij finalist zijn van de ACTRONICS Service Point Award 2022! Tijdens een kennistest waarin Rien Noteboom ons vertegenwoordigde werd onze kennis over auto-elektronica op de proef gesteld. Aan de award doen autobedrijven uit heel Nederland en Vlaanderen mee die aangesloten zijn bij het Service Point Programma van ACTRONICS..." Lees meer >>

Vervolg

Stem ons naar de overwinning met 1 klik op de knop!

Melissant: "Nu we in de finale van de ACTRONICS Service Point Award 2022 staan, willen we natuurlijk ook winnen. En daar kunt u / jij voor zorgen! In de finale is het publiek namelijk aan zet. Laat dus je voorkeurstem achter op de website van ACTRONICS en stem ons naar de overwinning!"

Kennis van auto-elektronica

"Als Cor Melissant Auto en Camper vinden we het belangrijk om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen in de branche. Hierin speelt elektronica natuurlijk een steeds belangrijkere rol. De hoeveelheid elektronica groeit en dus wordt kennis hierover steeds belangrijker om de juiste diagnose te stellen. Dat we van alle deelnemende autobedrijven bij de finalisten behoren, maakt ons trots en laat zien dat we als elektronica-expert de juiste elektronica knowhow aanwezig hebben."

Laat HIER je stem achter voor Cor Melissant