Oude-Tonge - Op donderdag 28 juli 2022 opent WILD STORE haar deuren in winkelcentrum Dabbehof in Oude-Tonge. "Na maanden slopen en verbouwen van de voormalige Marskramer-winkel is het eindelijk zover." Eigenaar Arjan de Wildt is erg enthousiast over het resultaat: "Het was niet makkelijk om, tussen alle lockdowns, personeelstekorten en leverproblemen, een winkel te openen, maar het is gelukt. Alle puntjes staan op de i en het ziet er fantastisch uit." Lees meer >>

Derde vestiging in dorp

WILD STORE heeft momenteel al twee vestigingen in het West-Brabantse Hoeven en Dinteloord en komt voort uit een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Arjan behoort tot de vijfde generatie. “Zelf woon ik ook in een dorp, en voor de leefbaarheid is het erg belangrijk dat er ook leuke winkels zijn. Ik hoop dat we in Oude-Tonge hier ook aan bij kunnen dragen. De eerste reacties zijn in ieder geval al heel enthousiast.”

Leuke, betaalbare en hippe mode

Bij WILD STORE koop je kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren, kinderen en baby’s. De leukste merken waarvoor je normaal gesproken naar de stad rijdt, als ONLY, VILA, Petrol Industries, Z8, Jack & Jones, Cars Jeans, Dirkje, Vero Moda, JDY, Tamaris, Skechers, Koko, Noko, Tom Tailor, Mexx, Red Button, Name It, etc. vind je nu ook in Oude-Tonge. “We wisselen onze collecties razendsnel, zodat er elke week veel nieuwe stijlen te vinden zijn die passen bij het modebeeld van het moment.”

Feestelijke opening

Donderdag 28 juli gaat WILD STORE in Oude-Tonge om 9:00 uur open. De Wildt: "Dit vieren we met een hapje en een drankje. Voor de eerste 100 betalende klanten is er een gratis goedgevulde goodiebag. Omdat we midden in de zomervakantie openen en de collecties wisselen hebben we zowel SUMMER SALE als nieuwe najaars-collecties hangen in de winkel."

Sparen met je WILD CARD

Klanten kunnen zich registreren voor een WILD CARD waardoor je bij elke aankoop spaart voor shoptegoed bij een van de WILD STORE vestigingen of online op wildstore.nl. De medewerkers leggen graag uit hoe dat werkt.

Kom snel eens langs!

Het nieuwe team van WILD STORE staat te popelen om je te mogen ontvangen in de nieuwe winkel: "We hebben er ongelooflijk veel zin in en hopen zoveel mogelijk mensen te ontvangen de komende tijd. Tot snel!"

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.