Dirksland - Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert VDL TBP Electronics een interessante en gezellige Open Dag aan de Vlakbodem 10 in Dirksland. "Tussen 10:00 en 16:00 uur mag iedereen een kijkje komen nemen. Heb je interesse in de hightech? Altijd al willen weten wat er gebeurt op onze productieafdeling? Wil je van dichtbij zien hoe printplaten geassembleerd worden? Of ben je benieuwd naar onze vacatures, de cleanroom of het auditorium? Kom langs en laat je verrassen!" Lees meer >>

Vervolg

Activiteiten en demonstraties

"Er is een vacaturebalie, de jongste bezoekers kunnen zelf een gadget solderen en er zijn demonstraties, zoals het bouwen van robots door Maekplaats. Buiten zijn er diverse spelactiviteiten voor kinderen verzorgd door Beachclub Perry’s. En in het Grand Café kun je bijpraten en genieten van een lekker hapje en drankje.

Graag tot ziens op 21 mei!"

Over VLD TBP Electronics

Electronics Manufacturing Services (EMS) is onze core business. Als Electronics Manufacturing Services (EMS)-onderneming nemen wij het ontwerpen, produceren en testen van printed circuit board assemblies (pcba’s) voor onze rekening. Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement en Design for eXcellence (DfX). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en box building.

Wij investeren voortdurend in de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste apparatuur voor de assemblage van printed circuit boards. Onze pcba’s leveren wij aan vele opdrachtgevers in de sectoren semicon & analytics, visie, defensie & ruimtevaart, wetenschap & gezondheid, energie & industrie. Lees HIER meer over EMS.

Meer informatie

Meer informatie staat op de website: www.vdltbpelectronics.com

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@iGO.nl.