Sommelsdijk - Begin september startte Petra Hoek in de Schakel in Dirksland als proef de korte cursus Salsa. "De deelnemers zijn heel enthousiast, want ze hebben veel plezier en leren in een korte tijd (slechts drie avonden) de basisbewegingen en een aantal leuke figuren dansen. Dus nooit meer vanaf de zijkant toekijken, maar lekker zelf los gaan op de dansvloer!", aldus Petra. Lees hieronder meer.

Vervolg

"Voorheen deden we uitsluitend cursussen van 10 lessen, maar vooral voor mensen die al langer Salsa wilden leren dansen en waarbij het door een volle agenda er nooit van gekomen is, is dit een prima nieuw concept. En als je de smaak te pakken hebt kun je, als je de basis onder de knie hebt, altijd bij vervolgcursussen en workshops nog veel meer leuke figuren leren dansen", zegt Petra, eigenaresse van Dansschool Petra Hoek.

Nu ook in De Staver Sommelsdijk

Naar aanleiding van de goede ervaringen met de korte cursus in Dirksland, heeft Petra Hoek besloten dat er in de maand oktober nu ook een cursus 'Leer Salsa dansen in drie avonden' komt in Sport- en Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Petra: "De lessen zijn op zaterdag 2, zaterdag 9 en zaterdag 16 oktober van 19:00-22:00 uur (inclusief pauze). Hou je van dansen en gezelligheid? Twijfel dan niet en neem gewoon die eerste stap!"

Aanmelden

Meld je aan via tel. 06-221 68 161 of doe een mailtje naar info@petrahoek.nl.

Voor meer info over deze cursus of over andere dans- en dansfitnesslessen in De Staver kijk je op de website: petrahoek.nl

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.