Achthuizen - Op ons veelzijdige eiland Goeree-Overflakkee kennen we "petit-Paris" (Dirksland), maar er is nu ook een "petit-restaurant" geopend. En wel aan de ander kant van het eiland! Het eerste petit-restaurant staat in het kleinste dorp, maar "...mét de grootste ambitie!", aldus de dorpsraad van Achthuizen. Op de hoek van de Achthuizense- met de Bommelsedijk, tegenover de Rooms Katholieke kerk staat petit-restaurant 'Ons Café' in Achthuizen. "We zijn open van donderdag tot en met zondag." Lees hieronder meer.

Specialiteit

Specialiteit van huis is de 'Boerenfrietschotel', het 'Patatje Babi pangang' en de 'Fish and Chips' die huisgemaakt zijn (deze laatste alleen verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag).

Menukaart

De menukaart ziet u op de foto, uiteraard bent u van harte welkom er eentje mee te nemen als u het petit-restaurant in Achthuizen bezoekt! Ook kunt u kijken op de website.

Adres

Het adres is Achthuizensedijk 108, 3256 AR in Achthuizen. "U vindt ons op de hoek van de Bommelsedijk en de Achtuizensedijk, tegenover de Rooms Katholieke kerk. We hebben een zonnig terras aan de achterzijde."

Openingstijden

Donderdag tot en met zondag vanaf 14:00 uur. De keuken is open tot 21:00 uur, ook om af te halen. Reserveren is noodzakelijk. We houden ons aan de Coronamaatregelen zolang deze van kracht zijn. Tel. 0187-844353.

Website: onscafe8huizen.nl