Ouddorp - Beachclub ’t Gorsje heeft niet stilgezeten in de corona tijd. "Waar de focus van de Beachclub eerst lag op heerlijke gerechten, genieten van de zon en het organiseren van evenementen lag deze in de corona tijd op de verkoop van Kerstbomen en het uitrollen van een sushi bezorg concept.." De Beachclub aan het strand van Ouddorp heeft ook bruggen weten te slaan en in deze periode de handen ineengeslagen met award winnend trouwfotograaf Marlies Dekker. Lees hieronder meer.

Vervolg

De Beachclub heeft ook bruggen weten te slaan en in deze periode de handen ineengeslagen met award winnend trouwfotograaf Marlies Dekker, die haar werk als trouwfotograaf in de corona tijd nauwelijks kon uitvoeren en daardoor tijd over had. Ook zij heeft niet stilgezeten en heeft een nieuwe “tak van sport” ontdekt. De ‘foodphotography’. Dekker zegt hierover. “Ik ben dol op styling, waar ik in mijn documentaire en trouwfotografie niet aan toe kom. Door corona waren er aanzienlijk minder bruiloften en ben ik me gaan interesseren voor voedsel fotografie en gewoon begonnen.”

En niet onverdienstelijk, want in zeer korte tijd won zij als rookie diverse internationale Foodelia awards. “Een kers op de taart voor mijn werk” aldus Dekker, die met haar werk voor Beachclub ’t Gorsje en YouMe Sushi in Ouddorp al een tweetal awards wist te bemachtigen. Deze kans bracht haar dus een award in de corona tijd, iets om verder op te gaan bouwen nu het langzaam weer beter gaat. Ook voor de sushi liefhebbers niet getreurd, na een mooie zomer zal Beachclub ’t Gorsje ook weer haar sushi bezorg concept gaan uitrollen in de wintermaanden.