Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en iGO.nl (info@iGO.nl). Deze keer Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi aan het woord: - Ondanks de vervelende periode waar we in zitten en de beperkingen die hieruit voortkomen blijft Budokai Senshi actief....de afgelopen periode is het dan ook druk geweest! - Lees hieronder meer over 'Budokai Senshi in Coronatijd'!

Vervolg

Lokale ondernemers delen hun verhaal! - Jacques van Roosmalen

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi.

-Mooie mijlpalen waar wij als instructeurs trots op zijn....-

Volop activiteiten bij sportvereniging Budokai Senshi

Roosmalen: "Ondanks de vervelende periode waar we inzitten en de beperkingen die hieruit voortkomen blijft Budokai Senshi actief." Dit doen zij veelal op eigen kracht, maar ook regelmatig in mooie samenwerking met de gemeente Goeree Overflakkee, sport combinatiefunctionarissen, lokale initiatieven en Peutereiland. "De afgelopen periode is het dan ook druk geweest!"

Vervolg

Jacques: "De lessen hebben eigenlijk geen moment stil gestaan, we hebben er alles aan gedaan om binnen de mogelijkheden onze leden te motiveren en te inspireren om actief te blijven. Daarmee gingen de examens en momenten om naartoe dus ook gewoon door en behaalde meerdere leden mooie resultaten. Naast een grote groep jeugdexamens die examen deden voor de lagere graden waren er ook meerdere leden die na jarenlange training hogerop komen op de ladder. Voorbeelden hiervan zijn: Brad Vermeulen en Saskia van’t Veld die beide gepromoveerd werden tot 6e kyu, Bobbie de Jong en Vince van Roosmalen die beide hun groene badge Kickboksen behaalde (Vince behaalde daarnaast ook zijn blauwe band karate) en Lieke Kooistra die na een 2 delig examen van in totaal 4 uur slaagde voor haar bruine band (de band voor het zwarte band examen). Mooie mijlpalen waar wij als instructeurs trots op zijn.

Naast examens waren we ook betrokken bij verschillende sportinitiatieven om ook leden buiten de club kennis te laten maken met de budo en vechtsport. Zo hebben in totaal 38 kids kennis gemaakt met sporten als Karate, Kickboksen, Circuittraining en Bokszaktraining via Go Sport en werd er bij 2 peuterspeelzalen een les kleuterkarate gegeven. Op koningsdag zijn zij ook weer aanwezig op enkele lokale acties, bv deelname aan de virtuele omloop van Menheerse.

Op 18 mei bestaat de club alweer 13 jaar en word er een speciale bergtraining gegeven. Het getal 13 staat hierin centraal en daar zullen veel oefeningen op gebaseerd zijn. De leden krijgen hierna een speciaal cadeau voor dit jubileum.

Bent u op zoek naar een sportvereniging, die altijd 100 procent geeft voor zijn leden, die zorgt dat lessen binnen de mogelijkheden altijd plaats vinden? Dan bent u bij Budokai Senshi aan het juiste adres!"

Meer informatie:

Met activiteiten zoals Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Cardioboksen, Bokszaktraining, Circuittraining, Yoga, Kettlebelltraining en Yawara Ju Jutsu is er voor iedereen wat wils. De eerste 2 proeflessen zijn gratis. Meer informatie vind u op budokai-senshi.com en/of door contact op te nemen via de mail: budokai-senshi@outlook.com.

Sportieve groet en graag tot ziens,

Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi

--

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen' of je bedrijf, bijvoorbeeld in de horeca, overeind te houden. In dit overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen waar je lokaal kunt kopen.

Eerder waren aan het woord in deze rubriek:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)

Jaap Reedijk- www.jaapreedijk.com (6)

Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion (7)

Ab van der Valk - Happy Music en dochter Maritha -Happy Weddings (8)

Denise van den Ierssel - Van Land Naar Pan (9)

Walaipan van Massage therapie praktijk Walaipan (10)

Petra Blokker van Faunapark Flakkee (11)

Miranda Buys van camping De Lage Werf (12)

Marijke van Es van Yoga Studio Me-Time (13)

Corné Schipaanboord van Outback Explorers (14)