21 april 2021, Stellendam - De nieuwe netwerkgroep van Goeree-Overflakkee 'BNI Statendam' is op 8 april j.l. officieel van start gegaan. De groep is inmiddels uitgegroeid tot 23 lokale ondernemers, ondanks dat er amper fysieke bijeenkomsten konden plaatsvinden. "Na de lockdown eind 2020, hebben we vrij snel kunnen schakelen naar online bijeenkomsten", vertelt voorzitter Concetta Pichierri. Lees hieronder verder.

"De behoefte aan ondersteuning onder ondernemers in die periode was groot, vandaar dat ons ledenaantal snel groeide. 8 april klonk het officiële startschot voor BNI Statendam. De kracht van BNI zit in de wekelijkse bijeenkomsten waarbij het principe 'geven loont' voor iedereen het belangrijkste is. Elkaar kunnen helpen in welke tijden dan ook, is een groot voorrecht. We zijn in staat gebleken om ondernemers die het zwaar hadden, waar mogelijk te helpen.

Normaal gesproken vinden de bijeenkomsten plaats in Hotel Duinzicht in Ouddorp en starten we de dag met een gezamenlijk ontbijt. Nu dat door de beperkingen niet gaat, kunnen we toch online bij elkaar zijn", aldus Pichierri.

De naam BNI Statendam is gekozen door de leden en verwijst naar de verbindingsdam tussen Goeree en Overflakkee uit de 19e eeuw. Het is symboliek van verbindingen leggen door elkaar aan te bevelen in ons netwerk en verder te komen: samen!

Kimberley Wetsteijn met haar bedrijf Wetsteijn Consultancy heeft als Director Consultant de groep mogen begeleiden naar lancerings-sterkte: "Inmiddels zijn er ruim 23 geweldig mooie ondernemers/bedrijven aangesloten, maar om elkaar nog beter te kunnen helpen willen we doorgroeien naar minimaal 45 leden."

BNI Statendam komt elke donderdagmorgen tussen 07:00 en 8:30 uur samen. Wees welkom!