20 april 2021, Oude-Tonge - Afgelopen weekend ging de vernieuwde Albert Heijn aan het Dabbehof in Oude-Tonge weer geopend. Willie le Comte – van der Veer, al bijna 47 jaar werkzaam bij Albert Heijn, knipte samen met Edward Both, die namens de directie van Albert Heijn aanwezig was, het lintje door. Lees hieronder meer.

Vervolg

Albert Heijn Oude-Tonge heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, verse maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat nog sneller met maar liefst zeven zelfscankassa’s.

“Klanten reageren ontzettend positief op de vernieuwde winkel!” zegt supermarktmanager Bart de Jong trots. “De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven, maar alles is aangepakt. De looproute is nu rechtsom in plaats van linksom en door de slimme inrichting is er meer ruimte gecreëerd. Daardoor hebben we ons versassortiment fors kunnen uitbreiden. Meer groente en fruit, meer soorten ovenvers brood en alles voor de borrel.” Bovendien heeft de winkel, naast gewone kassa’s, nu ook zelfscankassa’s. “Daar zijn onze klanten ook erg blij mee, er was veel vraag naar zelfscan,” aldus de supermarktmanager.

Vers

Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld aan groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten is nog makkelijker, mede dankzij een brede selectie verspakketten en verse maaltijden. Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven en vind je taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van Albert Heijn Oude-Tonge adviseren klanten graag over de lekkerste producten voor de mooiste borrelplanken.

Digitaal gemak
Albert Heijn Oude-Tonge kan klanten nu nog meer inspireren. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Naast de nieuwe zelfscankassa’s heeft de supermarkt nu ook elektronische schapkaartjes in de hele winkel. “Daarmee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment,” zegt Bart de Jong.

Duurzaamheid

Albert Heijn Oude-Tonge heeft nu ook overal ledverlichting en de nieuwste koelinstallaties waarmee warmte terug wordt gewonnen. “We gebruiken geen gas. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en dat levert een forse energiebesparing op,” legt Bart de Jong uit.

Openingstijden
Albert Heijn Oude-Tonge is van maandag tot en met zaterdag open van 7:00 tot 21:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.