Middelharnis - Het is raar maar waar, afgelopen vrijdag werd het reuze chocolade-ei van Bakker van Helden afgeleverd bij Mondzorg Dogterom. Het was een vreemd gezicht dat het ei, gemaakt van meer dan 30 kilo chocolade, juist bij het team van mondzorg specialisten terecht kwam. Nou ja…raar? Mondzorg Dogterom wilde graag deze lokale actie steunen en "daarnaast is het met een goed onderhouden gebit ook geen enkel probleem om een stukje chocolade te eten". Door het bod van 750 euro kreeg Kees van Kika Goeree Overflakkee dit bedrag overhandigd en nam Joline Dogterom het reuze ei van bijna een meter hoog in ontvangst. Lees meer.

Vervolg

Dit was de eerste actie die werd georganiseerd ter ere van het 60 jarig jubileum van Bakker van Helden en het is zeker niet de laatste actie. Inmiddels is er een nieuwe actie opgestart. Er kan nu worden gespaard voor een unieke bakkerij van bricks.

De volgende jubileum actie zal ook niet lang meer op zich laten wachten, want als het weer het toe laat zal binnenkort ook het nieuwe ijsseizoen van start gaan met actie ter ere van het 60-jarig bestaan.