Regio - Op aanstaande vrijdag 26 juni 2020 (20:00-21:30 uur) organiseren VVD Goeree-Overflakkee en VVD Voorne gezamenlijk een digitaal iCafe voor leden en andere geïnteresseerden. Te gast is VVD Tweede Kamerlid Judith Thielen (woordvoerder arbeidsmarkt). Lees hieronder meer en vergeet niet aan te melden.

Vervolg

De Nederlandse arbeidsmarkt verandert razendsnel. Dit heeft gevolgen voor iedereen: of je nu werknemer of werkgever bent. De uitdaging is om met elkaar tot een moderne arbeidsmarkt te komen. Thema’s als pensioen, aansluiting onderwijs en praktijk, toegang tot de arbeidsmarkt en behoud van werk in de coronacrisis zijn slechts een aantal voorbeelden die rondom dit thema spelen.

De centrale vraag van de avond is: Wat is de invloed van corona op de toekomstige Nederlandse arbeidsmarkt? Judith Thielen gaat ons hier graag meer over vertellen en gaat daarnaast ook het gesprek aan om vragen over de arbeidsmarkt te beantwoorden.

"Wil je aanwezig zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan aan door te mailen naar webinar@vvdgo.nl. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie."