Goeree-Overflakkee - Vanaf vrijdag 12 juni kunnen ook op Goeree-Overflakkee motoren gehuurd worden. Er lekker even een dag of paar dagen tussenuit, eventueel in combinatie met overnachtingen in een luxe vakantiewoning, strandappartement of een hotelkamer op het mooie Goeree-Overflakkee. Lees hieronder meer.

"Op vakantie op de motor? Of een paar dagen op de motor tijdens uw vakantie? Dit is de gedachte achter de samenwerking", geven Richard Zuijderwijk van Motoport en Arend-Jan van der Vlugt van Park Zeedijk aan. "Steeds meer mensen kiezen voor de motor. Dames zien wij ook steeds vaker op de motor stappen. Wij zien niet alleen een toename vanwege het woon-werk verkeer, maar zeker ook om mooie routes te rijden om het hoofd even leeg te maken en te ontspannen", geeft Richard aan.

Prachtige regio
"We leven in een prachtig gebied waar we trots op zijn", verteld Arend-Jan die met zijn collega’s mooie routes heeft gemaakt die mensen kunnen rijden. Doelgroepen zijn, motoren, oldtimers, maar eigenlijk is het voor iedereen leuk om een dagje op pad te gaan. "De Delta regio waar wij in wonen, werken en recreëren is veelzijdig, robuust en kent veel mooie plaatsen en bezienswaardigheden. Ontdekken is het sleutelwoord!"

Via DUS-Events (wat onderdeel is van Park Zeedijk) worden leuke arrangementen en routes gemaakt die u de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant laten ontdekken. Mooie thema’s zijn daaraan gekoppeld en leuke stopplaatsen zijn gevonden in samenwerking met lokale horecabedrijven en informatiecentra langs de routes.

Twee nieuwe Kawasaki motoren staan op Park Zeedijk in Herkingen klaar om op pad te gaan. Bij grotere vraag, zullen motoren vanuit Rockanje overgebracht worden om meer mensen de regio te laten ontdekken.

Voor meer info over de routes, arrangementen of reserveringen bel 06-82540212.

Foto

Richard en Arend-Jan op de twee motoren met de bus van Motoport en het bord van Park Zeedijk op de achtergrond