Juni 2020, Landelijk - Door de coronacrisis zijn consumenten streekproducten weer meer gaan waarderen. Daar speelt het Nederlands Visbureau op in door de Noordzeevis onder de aandacht te brengen. Visdetaillisten, maar ook vissers, kunnen via de Noordzeevis webshop van het Nederlands Visbureau promotiemateriaal bestellen met het Noordzeevis-beeldmerk. Lees hieronder meer.

Waardering

“De vissector zet zich in om op een duurzame manier vis van hoogwaardige kwaliteit op het bord te krijgen bij consumenten. Noordzeevis is een product waar we trots op zijn, maar het krijgt vooral in eigen land niet altijd de waardering die het verdient. Tijd om daar, ook gezien de recente stijgende vraag naar streekproducten, verandering in te brengen en met trots dit product van topkwaliteit vanuit de gehele sector meer in de picture te zetten”, aldus Agnes Leewis van het Nederlands Visbureau.

Noordzeevis beeldmerk

Herhaling van het Noordzeevisbeeldmerk is belangrijk om de consument te informeren en te binden aan het product. Daarom roept het Nederlands Visbureau massaal op aan de visserijsector – van vissers tot visdetaillist – om het Noordzeevis-beeldmerk uit te dragen.

Hoe kunt u het promotiemateriaal bestellen?

Het promotiemateriaal kan gepersonaliseerd worden naar visserijgemeente en is te bestellen door visdetaillisten die aangesloten zijn bij het Nederlands Visbureau, maar ook door leden van de Visfederatie, VisNed, de Nederlandse Vissersbond, de Redersvereniging voor de Zeevisserij of de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten.

Stuur een mail naar het Nederlands Visbureau (info@visbureau.nl) onder vermelding van uw bedrijfsgegevens en de organisatie waar u bij bent aangesloten. U ontvangt van het Nederlands Visbureau een e-mail met link naar de Noordzeeviswebshop en een inlogcode.

Social media

Ook online de Noordzeevis uitdragen? Communiceer met de #Visrecepten en #Noordzeevis.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van de Nederlandse Vissersbond via 0527-698151 of secretariaat@vissersbond.nl.