Goeree-Overflakkee - Begin maart dit jaar kondigden drie bedrijven aan samen verder te gaan onder een nieuwe naam: Bounce & More. "Voor licht & geluid, attracties en teambuilding kun je voortaan terecht bij één partij. Met als voordeel: meer kwaliteit, meer keuze en meer fun!" In deze corona-tijd laat directeur Jeroen de Boed weten: "Wij helpen je verder tijdens deze crisis en wij staan voor je klaar!" Lees hieronder alles over de extra services van bijvoorbeeld de voordelige aanschaf van 'Safety Screen', 'Talk Perfect' en de 'Social Distancing'.

Vervolg

Jeroen de Boed: "Nu we weten dat er veel maatregelen rondom het coronavirus nog niet versoepeld worden, hebben wij ons aanbod verder uitgebreid om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Lees hieronder alles over onze extra services."

Safety Screen
Safety Screen biedt schermen aan die inzetbaar zijn op kantoren, scholen en in de horeca en openbare ruimtes. Als partner van Safety Screen mogen wij de schermen met korting aanbieden! Bezoek de website van Safety Screen en bestel met de kortingscode: BM325110.

Talk Perfect
Maak je gebruik van schermen aan bijvoorbeeld een loket in een openbare ruimte, dan ben je wellicht minder goed te verstaan. Talk Perfect is een eenvoudig te installeren intercom waar je geen externe computer of software voor nodig hebt.

Social Distancing
Wij zijn leverancier van de social distancing tool ListenTALK. Dit is een twee-weg communicatiesysteem op basis van één transceiver. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat medewerkers op de productievloer op een eenvoudige manier kunnen blijven communiceren, ook in een rumoerige omgeving. ListenTALK is een perfecte tool om te gebruiken in situaties waar social distancing toegepast moet worden.

Feestje
10% korting op springkussens en opblaaspoppen
Wil je iemand, ondanks de coronacrisis, écht jarig laten voelen? Huur dan één van onze opblaaspoppen en zet ze in de tuin. Wij hebben verschillende Abraham en Sarah poppen beschikbaar. Zoek je iets waarmee je kinderen met dit lekkere weer stoom af kunnen blazen? Huur dan één van onze springkussens. Fun gegarandeerd!

Overige services
Naast deze specifieke oplossingen hebben we nog veel meer producten die jouw onderneming in deze tijd verder helpen. Wil je dat we meedenken over de beste oplossing? Bel of mail ons dan gerust!

  • Online vergader oplossingen
  • Bezoekerstenten met audiocommunicatie (voor o.a. verzorgingshuizen)
  • Tentenverhuur
  • Livestream oplossingen huren of kopen
  • Inzet van personeel bij ondersteunende werkzaamheden
  • Verhuur van opslagruimte
  • Autoverhuur
  • Tijdelijke stroomvoorzieningen

"Ons reguliere assortiment is tevens ook beschikbaar."

Vraag advies/meer informatie via: