Middelharnis/Soeterberg - Op 23 januari 2020 was het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het decor van een bijzondere avond voor klanten, relaties en medewerkers van Visser & Visser. Het accountantskantoor viert haar 30-jarig jubileum. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan, trots op te zijn en om samen te vieren. Want samen komen we verder! In 30 jaar is het kantoor gegroeid van een tweemans accountantskantoor naar een organisatie met 14 partners, ruim 300 collega’s, 12 vestigingen en verschillende diensten en specialismen, nationaal en internationaal. Lees hieronder verder.

Vervolg

Daarnaast zijn er business units ontstaan, die onder hun eigen naam opereren: Growteq, Arpentus en SQALE. “Met elkaar bouwen we al 30 jaar aan relaties, mensen, klanten, organisaties en kwaliteit. Bouwen zit ons in het bloed”, aldus Ger Visser.

"Het was een bijzondere avond, op een bijzondere locatie, met een bijzondere spreker. Generaal Peter van Uhm inspireerde de gasten met zijn persoonlijke verhaal en stip op de horizon. Hij sprak over leiderschap, vertrouwen, verbinding en kansen pakken. “Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat. Als je wilt overleven moet je iets doen. Iets doen vergt lef, maar alles is beter dan niets doen. Dus wees dapper, juist als het tegenzit wordt vertrouwen gebouwd”, gaf hij de bezoekers mee. De avond werd afgesloten met een feestelijke borrel, waarbij de aanwezigen de kans kregen om met Peter van Uhm in gesprek te gaan, van gedachten te wisselen en vragen te stellen. “Een mooie en zeer inspirerende bijeenkomst op een prachtige locatie. Goed ook om elkaar eens te zien in een andere setting en de collega’s van Visser & Visser op deze manier te ontmoeten. Peter van Uhm sprak over dienend leiderschap, een praktische en diepgaande boodschap die ik zeker kan vertalen naar mijn eigen bedrijf”, vertelt Martijn Goemaat van Goemaat Glas."