Ouddorp - Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Fleuren heeft zij €3000,00 gedoneerd aan inloophuis de Boei. Op één van de "Boeidagen" (de 2e en 4e dinsdag van de maand is inloophuis de Boei open) kwam Wim Fleuren binnen lopen en verraste de gastvrouwen, de coördinatoren en de aanwezige gasten met een cheque van €3000,00. Een donatie aan de Boei ter gelegenheid van het door Fleuren eerder dit jaar gevierde 100-jarig bestaan. Lees hieronder meer.

100-jarig familiebedrijf

Fleuren, een familiebedrijf. Begonnen in het jaar 1919 door intrek in de molen van Batenburg. Toentertijd een maalderij en meelhandel. In 1930 verhuist de heer A.G. Fleuren met zijn gezin naar Bergharen. Ook daar gaat het bedrijf door met malen. De maalderij wordt in de loop der jaren voortdurend gemoderniseerd. In 1963 overlijdt de grondlegger en nemen zijn zonen de zaak over. Dit tot 1972, dan richten de zonen, Wim en Henk Fleuren, het bedrijf Fleuren BV op, met als belangrijkste activiteit, handel in ruwvoer, hooi en stro en mest. Vanaf 1988 meldt de derde generatie zich en krijgt zeggenschap.

De broers voelen zich genoodzaakt te anticiperen op veranderende marktomstandigheden in de jaren 80. Zij ontplooien nieuwe activiteiten, de 5 pijlers die vorm geven aan het huidige concern. Waarvan één op ons eiland Goeree-Overflakkee is gevestigd. Fleuren Mestverwerking BV te Middelharnis, met Wim Fleuren aan het hoofd en al met medewerking van zijn zonen. Een 100-jarig familiebedrijf waar het vertrouwen in elkaar voorop staat. Samenwerken voor "de Fleurens" betekent constant anticiperen op een veranderende samenleving, bewaken van kwaliteit, leveren van service. Elkaar te sturen en van elkaar te leren door gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Ondernemerschap pur sang, het zit in hun genen. In deze generatie..en in de generaties die volgen?! Die volgende staat al te trappelen!