Middelharnis - Jumbo opent op woensdag 20 november 2019 de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Agrimarkt winkel aan de Korendreef 24 in Middelharnis. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. De supermarktketen wil het lokale karakter van de oude winkel zo veel mogelijk behouden. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment. Door het toevoegen van de streekproducten van de voormalige markt, wordt het aanbod nóg uitgebreider. De nieuwe supermarkt opent op feestelijke wijze en verwelkomt alle inwoners van Middelharnis en omgeving graag om 09:00 uur. Op de foto filiaalmanager Richard Ouweneel en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Voorafgaand aan de sluiting van de winkel vond een grootschalige uitverkoop van de winkelvoorraden plaats. De winkel aan de Korendreef 24 sloot vervolgens op 31 oktober 15.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 20 november verder te gaan als nieuwe winkel. Bij de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 23 november 2019).

Ruim aanbod versbereide- en streekproducten

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. De nieuwe supermarkt wil het lokale karakter van de winkel zoveel mogelijk behouden. Populaire producten uit het oude assortiment die straks in het nieuwe assortiment blijven, zijn onder andere het seizoenaanbod mosselen en verschillende populaire artikelen uit de categorie Tuin en Dier. Ook geliefde streekproducten zoals Zeeuwse mosselen en streekrundvlees blijven verkrijgbaar. Op het versplein hebben klanten keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Verder kunnen zij genieten van verse pizza’s om thuis af te bakken. De supermarkt telt bijna 1.800 vierkante meter winkelplezier.

Filiaalmanager Richard Ouweneel is enthousiast over de opening van vernieuwde winkel: “We gaan binnenkort helemaal over op ‘Jumbo geel’. Ons winkelteam kijkt ernaar uit om de voormalige klanten en nieuwe klanten te laten ervaren wat de nieuwe formule inhoudt. Met een uitgebreid assortiment, waaronder de vertrouwde streekproducten, de beste service én de laagste prijs. Daarom wil ik inwoners van Middelharnis van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel.”

Nieuw: Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12:00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van van de nieuwe zaak, over de opening van de verbouwde winkel: “We zijn trots dat we weer een aantal nieuwe winkels kunnen toevoegen aan ons winkelbestand. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. We gaan ze verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Ik kijk samen met alle enthousiaste medewerkers enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling.”