Goeree-Overflakkee - Donderdag 10 januari 2019 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping De Lage Werf, gelegen in Zuidzijde bij Den Bommel, won een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 104 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag deelden, om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De camping in Zuidzijde scoorde maar liefste een 9.2. Lees hieronder verder.

9.2 voor Camping De Lage Werf

De consument beoordeelde de Flakkeese camping met een waarderingscijfer 9.2. Eigenaresse Miranda Buys: "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We doen ons uiterste best elke dag om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk geweldig dat dit beloond wordt met een Gouden Zoover Award. Dit is immers waar we het voor doen, tevreden gasten.

Gouden en Zilveren Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. De camping uit Zuidzijde ontving de Gouden Zoover Award. "Het is een kleinschalige, rustige camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin en speelveldje met trampoline e.d voor de kinderen . De camping heeft vaste, seizoen en losse plaatsen, voor ieder wat wils. De camping ligt aan verschillende fiets en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer waar u verschillende watersport mogelijkheden heeft. Rust, ruimte en gezelligheid is ons motto."