Zuid-Holland - Op 7 januari 2019 start de Collectieve Inkoop Zonnepanelen in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Gelderland. Inwoners schrijven zich vanaf dan in voor een aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem. Ben je zonnepanelenleverancier, heb je minimaal drie installatieteams beschikbaar en wil je het potentieel uit je eigen regio benutten zonder moeite voor marketing te hoeven doen? Aanmelden kan hieronder.

Collectieve Inkoop Zonnepanelen

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt op regionaal niveau georganiseerd door Vereniging Eigen Huis, in samenwerking met iChoosr. Met deze aanpak is het ook voor regionale leveranciers mogelijk om in het eigen gebied een passend aantal installaties uit te voeren.

David Dalderup, Business Manager Collectieve Inkoop Zonnepanelen: “Zonder tijd en geld kwijt te zijn aan marketing kun je in een periode van 4 maanden het aantal klanten bedienen dat bij jou past. Wij leveren een geïnformeerde groep klanten die al weloverwogen voor zonnepanelen heeft gekozen. Zo kun je je als leverancier richten op waar je goed in bent: kwalitatieve installaties uitvoeren in je eigen werkgebied.”

Hoe werkt het?

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen brengt geïnteresseerden in zonnepanelen bij elkaar. Deelnemers worden doorlopend geïnformeerd waardoor zij een weloverwogen keuze maken. Nadat deelnemers het aanbod accepteren worden ze aan de leverancier overgedragen. Je voert dan een schouw uit waarbij je uiteindelijk bij gemiddeld 70% van die groep deelnemers een systeem installeert.

Aanmelden

Leveranciers en installateurs die willen deelnemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen kunnen zich vóór 21 december aanmelden via deze link of vrijblijvend contact opnemen met David Dalderup (+31 6 48279557).

Tekst Vereniging Eigen Huis