Middelharnis - Wat geweldig! Alle plannen, dromen en ideeën worden nu werkelijkheid, op vrijdag 5 oktober 2018 opende PerronX voor de eerste avond haar deuren! PerronX zal dienen als een ontmoetingsplek voor jong en oud(er). In de toekomst wordt er ook mogelijkheid geboden om hier activiteiten te organiseren vanuit een christelijke identiteit. "Met een groep zeer enthousiaste interkerkelijke vrijwilligers is er een tijd lang nagedacht, zijn er inzamelacties ondernomen en staan we nu te trappelen om iedereen welkom te gaan heten. Want: íedereen is welkom! We hopen u en jou te ontmoeten bij PerronX". Het inloophuis zal centraal op ons eiland gevestigd worden en wordt drie dagen in de week geopend. Lees hieronder meer.

PerronX voor iedereen

PerronX zal zich gaan vestigen op d’n Diek in Middelharnis. Op Zandpad 70 krijgt de ontmoetingsplek, die fungeert als inloophuis haar plek in "Menheerse".

Openingsdagen en -tijden:
Dinsdag van 13:00 tot 21:00 uur.
Woensdag van 15:00 tot 21:00 uur.
Vrijdag van 15:00 tot 21:00 uur.

Meewerken aan PerronX

Zou jij of zou u het leuk vinden, om bij te dragen om een warm inloophuis te creëren en kun jij wekelijks een aantal uren te helpen? "Geef je/geeft u zich dan op bij onze vrijwilligerscoördinator Ans Blok, mailen kan naar: inloophuisperronx@hotmail.com. We hebben 6 ploegen van 3 personen nodig om de dagen op te vullen: jou en uw hulp is echt heel erg welkom!"

De medewerkers van PerronX zien er enorm naar uit, om nu echt te gaan starten: "Heel graag tot ziens (vanaf) 1 oktober!"

PerronX

Het nieuwe inloophuis PerronX moet gaan dienen als een ontmoetingsplek voor jong en oud(er). In de toekomst wordt er ook mogelijkheid geboden om hier activiteiten te organiseren. Met een groep interkerkelijke vrijwilligers werd dit plan steeds verder uitgebreid en in samenspraak met andere partijen, zoals de gemeente gerealiseerd. Het doel van PerronX is de gemeenschap te dienen.

Bekijk HIER de Facebookpagina van PerronX!