Sommelsdijk. - Aan de Gerard Walschapstraat 10 te Sommelsdijk is, al weer bijna 2 jaar, Het Bouwstation -gereedschapverhuur gevestigd! Marc Jones, die zelf al meer dan 25 jaar werkzaam is geweest bij verschillende bouwmarkten op Goeree-Overflakkee, geeft u graag een deskundig advies bij het huren van de gereedschappen. Het Bouwstation is dé plek voor het huren van machines en gereedschappen voor particulieren, ZZP’ers en bedrijven in de bouw, schilderwerken, hoveniers en industrie. Het Bouwstation is 6 dagen van de week voor u open. Lees hieronder snel verder!

Marc Jones: "Wij bieden een voordelige manier om over de juiste uitrusting te beschikken zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Uiteraard bieden wij dezelfde kwaliteit en opties ook aan particulieren. We voeren een compleet assortiment van machines en gereedschappen. Van breekhamer tot rolsteiger, van bouwdroger tot betonmolen. Ook voor kleine gereedschappen en toebehoren kunt u bij ons terecht. Onze machines en materialen zijn van topmerken, want u wilt vanzelfsprekend werken met topkwaliteit gereedschappen."

De bezorgservice van Het Bouwstation maakt het huren extra aantrekkelijk. U verliest geen tijd met ophalen en wegbrengen. Marc: "Onze bezorgservice levert de gehuurde materialen voor een zeer scherpe prijs bij u af, efficiënt en voordelig. Ons 'bezorggebied' is Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten. En hier kunnen we iedere werkdag, op elk adres, uw gehuurde spullen afleveren. Onze bezorgservice is van maandag t/m vrijdag. Vanzelfsprekend kunt u uw gehuurde materialen ook ophalen in onze vestiging te Sommelsdijk."

GLS Pakket-shop

Marc Jones: "Vanaf heden zijn wij ook een GLS Pakket-shop! Handig als u niet thuis bent, heeft u toch in de buurt een service afhaalpunt om uw pakket af te halen. U kunt uw pakketten zowel verzenden als afhalen. Wij zitten op een centraal gelegen locatie te Sommelsdijk met een goede parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar."

Contact

U bent van harte welkom in de verhuurshop Het Bouwstation te Sommelsdijk! Het Bouwstation is gevestigd aan de Gerard Walschapstraat nummer 10 (3245 MD Sommelsdijk), tegenover AGO-automaterialenhandel.

Telefoon: 0187 477 224, mobiel: 06 8219 3969.

Bezoek de website voor de actuele openingstijden: www.hetbouwstation.nl

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.