Middelharnis - Op donderdagmiddag 21 december 2017, werd om 12.30 uur in het gemeentehuis in Middelharnis, de verkoopovereenkomsten voor de ontwikkeling ‘Nieuwe Handelskade’ ondertekend. Deze ontwikkeling maakt deel uit van het Project Suijssenwaerde, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Goeree Overflakkee en BNG Gebiedsontwikkeling B.V. RTV Slogo (st. lokale omroep Goeree-Overflakkee) was erbij, bekijk de video en lees hieronder meer.

Ontwikkeling hoogwaardig woongebied

Op het braakliggende terrein aan de Handelskade in Oude-Tonge wordt de komende tijd een hoogwaardig woongebied ontwikkeld met in de eerste fase 14 levensloopbestendige koopappartementen en 25 levensloopbestendige huurappartementen. De ontwikkeling van de eerste fase is in handen van Sustay Residential West en De Langen & Van den Berg Vastgoed. Voor de tweede fase zal er nog een bestemmingsplanprocedure worden doorlopen. De kosten van voorbereiding en uitvoering komen voor rekening van de ontwikkelaars.

Bij de ondertekening van de koopovereenkomsten waren, naast Frans Tollenaar (wethouder Economie, Arbeidsmarkt en Onderwijs) en Kees Slui (Senior beleidsadviseur Economische Zaken), namens het Project Suijssenwaerde, de heer Fred Vlasblom (directeur), namens De Langen & Van de Berg, de heren Van den Berg (directeur) en Bram Smits (projectleider) en namens Sustay Residential West, de heren Frank Pieper (directeur) en Joris Jansen (projectleider) aanwezig.