Regio - Op Goeree-Overflakkee zijn maar liefst twee Jouw Marktkraamwinkels waar je terecht kunt om te kopen en te verkopen. Het unieke concept is in 2016 gestart in Ouddorp. Sinds december 2017 is het concept ook succesvol aanwezig in Middelharnis. "Ouderwetse service en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel". Lees hieronder verder.

Bij Jouw Marktkraam wordt shoppen een beleving! Bedrijven, webshops, winkels en ook particulieren kunnen nieuwe, zelfgemaakte of tweedehands spullen bij ons verkopen. Hierdoor vind je bij ons een unieke combinatie van producten. Altijd voor een zachte prijs. En omdat je van tevoren alle spullen kunt voelen, passen en controleren, weet je zeker wat je koopt. Ouderwetse service en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kun je bij ons met een fijne kop koffie op je gemak alle kramen bekijken. "Jouw Marktkraam, van jou, voor heel Nederland".

Het aanbod van Jouw Marktkraam
"Je vindt bij ons een breed aanbod. We zijn niet voor niets dé winkel van heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, kleding, boeken, servies, sieraden, woonaccessoires of kunst. Maar ook soms food-producten voor spotprijzen. We bieden zowel gloednieuwe als DIY, vintage en gebruikte producten aan".

Ook je eigen winkeltje starten?
Je huurt 1 of meer kramen, voor een klein bedrag per week. Je kraam is ongeveer 1 meter breed en 80cm diep met een hangrek van 220cm hoog. De kraam is van hout en je mag er je eigen gezellige kraam van maken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een unit te huren voor een langere termijn. Een prachtig model voor shop-in-the-shop.

Hoe werkt het?

  • Je kunt op elk moment van de dag je kraam inrichten, wijzigen of opruimen. Je mag ook gedurende de huurtijd meer spullen in je kraam zetten. Heb je niet alles verkocht, kun je de huurperiode makkelijk verlengen.
  • Je krijgt stickers met je persoonlijke barcode voor op je producten. Je mag zelf de prijs van je spullen bepalen. Die zet je op de stickers. Voor het verkopen van kleding kun je gebruik maken van onze kledinghangers.
  • Wij verzorgen de verkoop van jouw spullen. Aan het einde van de huurperiode storten wij de volledige opbrengst op je bankrekening. Huur je een kraam voor een langere periode, dan kan in overleg de winst iedere maand worden overgmaakt.
  • Op de Jouw Marktkraam-app kun je ieder moment van de dag je verkoop volgen.
  • Op de laatste dag van de huurperiode haal je uiterlijk om 16:00 uur je overgebleven spullen op. Je kunt er ook voor kiezen om de overgebleven spullen af te staan aan Jouw Marktkraam, deze worden dan verkocht voor een goed doel.

Winteraanbieding
Tijdens de winterperiode ontvangt u bij huur vanaf 4 weken, naast de 10% korting, ook nog eens 1 week gratis. Deze aanbieding geldt zowel in Ouddorp als in Middelharnis. U vindt Jouw Marktkraam aan het Molenblok 6-8 in Ouddorp (jouwmarktkraamouddorp.nl) en aan de Westelijke Achterweg 33 in Middelharnis, in het pand waar voorheen de Xenos gevestigd was (jouwmarktkraammiddelharnis.nl).

"Je houdt van het vinden van bijzondere en unieke koopjes.
Nieuw, of tweedehands. Of beide.
Je houdt van sfeer en gezelligheid en je ziet graag wat je koopt.
Dan ben je bij Jouw Marktkraam Ouddorp en Middelharnis aan het juiste adres!"

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.