Sommelsdijk - SRGO de Staver in Sommelsdijk faciliteert bijzondere events. Events van maatschappelijk belang zoals onlangs het symposium van Paulina.NU het duurzaamheid congres en de Energy Beurs past uitstekend bij de organisatie. De sport staat natuurlijk centraal, maar events van deze orde zijn ook een onderdeel van de maatschappelijke en commerciële doelstelling. SRGO geeft bewegingsruimte in de meest brede zin van het woord. SRGO heeft groot respect voor haar opdrachtgevers. Lees hieronder meer.

De Energy Beurs waar een intensieve voorbereiding aan vooraf ging met de wethouder Arend Jan van der Vlught en Martine de Jong. De uitvoering was een groot succes en nog intensiever. De stijl van de beurs had een niveau die nog niet eerder heeft plaatsgevonden in de staver.

Het symposium van Paulina.Nu waar een intensieve samenwerking plaatsvond met Maritha Dogterom en Jan Peter Robijn had in de uitvoering qua uitstraling en inhoud evenveel kwaliteit.

Beide geweldige hoogwaardige initiatieven van mensen die hun nek uitsteken voor de samenleving en dingen doen! SRGO faciliteert dit graag, van deze omvang maar ook het kleine. Hiervoor kunnen accommodaties over het hele eiland worden ingezet.

De komende weken staan er nog veel events te wachten in de Staver. Er staan nog diverse personeelsfeesten in de planning, het Retro Feest als opvolger van de Kerstparty, de Championsleague , het Oud en Nieuwfeest en oa de Bruidsbeurs “trouwen op Flakkee” .

Het motto: "SRGO geeft bewegingsruimte staat als een huis!".