Middelharnis - De door 'zoekmachine-optimalisatie' bevlogen Marco Logmans uit Middelharnis, runt sinds november 2017 het bedrijf Rankify in Middelharnis. Rankify is daarmee de eerste zoekmachine optimalisatie specialist op Goeree Overflakkee: kersvers en actueler kan dus niet. Marco helpt, als SEO specialist, websites van ondernemers zo te optimaliseren dat zoekmachines de websites hoger rangschikken en meer bezoekers krijgen. Lees hieronder verder.

Gericht op zoekmachine optimalisatie voor zakelijke websites

Zoekmachines zoals Google en Bing zijn niet meer weg te denken uit het leven van vandaag de dag. Zonder deze zoekmachines zou het internet er nu heel anders uitzien. Miljoenen zoekopdrachten worden er dagelijks ingetypt. Het internet groeit bij de seconde, en zoekmachines worden steeds slimmer. Vooral voor bedrijven is het dus van groot belang te weten hoe ze (beter) gevonden kunnen worden in deze zoekmachines, en dan liefst op de eerste pagina.

Marco: "De bedrijfsnaam Rankify klinkt voor de jongere generatie waarschijnlijk bekender in de oren, omdat ze lijkt op Spotify en Shopify. De naam is afgeleid van het Engelse werkwoord “to rank”, wat in het Engelse taalgebruik wordt gebruikt om hoger in Google te scoren. Omdat niet iedereen bekend is met SEO biedt Rankify voor alle bedrijven in de regio Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland een geheel vrijblijvende en gratis 1-uur-durende websiteanalyse aan. Met deze gratis analyse kan goed worden gezien hoeveel de website is geoptimaliseerd, en of deze klaar is voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op de website en neem vandaag nog contact op."