Regio - "Eindelijk, je bent ten huwelijk gevraagd… maar nu. Er komt veel op je af bij de organisatie van je bruiloft. Welke locatie kiezen jullie, hoe gaat jullie dag eruit zien, wil je hulp van buitenaf of ga je alles zelf regelen en natuurlijk waar ga je je droomjurk in onze regio vinden." Gelukkig kunnen bruidsparen volop inspiratie opdoen voor hun droombruiloft op zaterdag 11 november 2017 tijdens het Trouwbeleving event bij Hotel het Raedthuys in Tholen. Hier kunnen ze namelijk door middel van beleving kennis maken met verschillende leveranciers uit de regio. Lees hieronder verder.

Real life ceremonie

Tijdens deze trouwbeurs worden toekomstige bruidsparen volledig ondergedompeld in de wereld van trouwen. Tijdens het event wordt er twee keer een real life ceremonie georganiseerd zodat toekomstige bruidsparen zelf kunnen ervaren hoe dit verloopt. De ceremonies zullen plaatsvinden om 12:30 en 15:00 uur. Tijdens deze ceremonie kunnen de verloofden stellen ook ondervinden wat een zelfstandig trouwambtenaar of live-muziek voor meerwaarde kan hebben tijden de bruiloft. De ceremonies worden afgesloten met het aansnijden van de bruidstaart zodat bruidsparen gelijk kunnen proeven. Diverse bedrijven uit de regio zullen deze dag aanwezig zijn om alle bruidsparen te informeren over de laatste trends op het gebied van trouwen.

Trouwbeleving event Tholen

Gaan jullie trouwen en willen jullie kennis maken met verschillende hippe bedrijven die van jullie trouwdag een droomdag kunnen maken? Bezoek dan het Trouwbeleving event op zaterdag 11 november tussen 11.00 en 16.00 uur in Hotel het Raedthuys in Tholen. De entree voor deze beurs is gratis en bruidsparen die zich inschrijven via de website ontvangen ook nog eens een toffe goodiebag! Daarnaast maken alle bruidsparen die langs de stand van Art Object gaan kans op een waardebon van 500 euro voor trouwringen!

Voor meer informatie kijk op trouwbeleving.nl, daar vindt je ook nog leuke tips en tricks om jullie droombruiloft waar te maken. Wat wil je nog meer!

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.